Lirik Lagu Tembang Tresno - DEVIANA SAFARA


Lirik Lagu Tembang Tresno - DEVIANA SAFARA - Database Lirik Lagu Indonesia & Barat Terlengkap

Lihat Juga

  • Lirik Lagu Tembang Tresno - DEVIANA SAFARA
  • Pada kesempatan kali ini kami hadirkan Lirik Lagu Tembang Tresno yang merupakan salah satu karya DEVIANA SAFARA. Untuk menemukan LIRIK LAGU DEVIANA SAFARA lainnya cukup buka menu LIRIK LAGU DEVIANA SAFARA di blog lirik lagu ini atau pakai form pencarian diatas.


    Lirik Lagu Tembang Tresno, Artis DEVIANA SAFARA



    Nanging peteng ing mripatkuSinare rembulan nambahi susahe atikuTrisno sing tak jogo amung kanggu sliramuNanging nyatane aku mok apusi
    Padang e suryoNanging peteng ing mripatkuSinare rembulan nambahi susahe atikuTrisno sing tak jogo amung kanggo sliramuNanging nyatane aku mok apusi
    Kembang tresno ning lambemuNyatane hamung semuJanji setyo marang akuNing nyatane nyusahne atikuTega tenan kowe nglarani atikuTega tenan kowe ngapusi akuWis cukup semene sak crito lan lagukuAku pamit lilakno lungoku
    Padang e suryoNanging peteng ing mripatkuSinare rembulan nambahi susahe atikuTrisno sing tak jogo amung kanggu sliramuNanging nyatane aku mok apusi
    Padang e suryoNanging peteng ing mripatkuNinare rembulan nambahi susahe atikuTrisno sing tak jogo amung kanggo sliramuNanging nyatane aku mok apusi
    Kembang tresno ning lambemuNyatane hamung semuJanji setyo marang akuNing nyatane nyusahne atikuTega tenan kowe nglarani atikuTega tenan kowe ngapusi akuWis cukup semene sak crito lan lagukuAku pamit lilakno lungokuAku pamit lilakno lungoku

    • Berdasar Abjad : D

    Itulah Tadi Lirik Lagu Tembang Tresno - DEVIANA SAFARA

    Itulah tadi Lirik Lagu Tembang Tresno - DEVIANA SAFARA Semoga anda menyukainya. Jangan lupa selalu kunjungi blog ini untuk mencari lirik lagu lainnya.

    Anda sedang membaca Lirik Lagu Tembang Tresno - DEVIANA SAFARA dengan alamat Url: https://blogmizzaiza.blogspot.com/2019/01/lirik-lagu-tembang-tresno-deviana-safara.html

    ==[Close X]==