Lirik Lagu Ninggal Janji - VIA VALLEN


Lirik Lagu Ninggal Janji - VIA VALLEN - Database Lirik Lagu Indonesia & Barat Terlengkap

Lihat Juga

  • Lirik Lagu Ninggal Janji - VIA VALLEN
  • Inilah Lirik Lagu Ninggal Janji yang merupakan salah satu karya terbaik dari VIA VALLEN. Untuk mencari LIRIK LAGU VIA VALLEN selain dari lagu yang ini cukup kunjungi katagori LIRIK LAGU VIA VALLEN di blog ini atau gunakan form pencarian diatas.


    Lirik Lagu Ninggal Janji, Artis VIA VALLEN



    dulu begitu indahsaaat kau bersamakudulu begitu mesrasaat kau di sampingku
    namun semua itupupus, hilangdan tak tersisa lagijanji yang kau ucap dulu itutinggalah kenangan
    aku mbyen wes tau dadi bojomunanging opo kowe ninggalke awakkuopo pancen tresnamu ra cukup sijikoe lungo tego ninggalke sumpah lan janji
    Jarene ra mblenjanjijebul nyatane endilungo ara bali-balimalah ninggalke janji
    opo wes ra kelingankaro awakku ikising mbyen tok tresnaniroso tekan e mati
    yen ngono cen pengenmungomong o terus terangrausah gawe coromedotke sesambungan
    nek wes cukup semeneanggonmu le bebrayankabeh tk pupus waetimbang ngrusak pikiran
    aku mbyen wes tau dadi bojomunanging opo kowe ninggalke awakkuopo pancen tresnamu ra cukup sijikoe lungo tego ninggalke sumpah lan janji
    yen kabeh mau salahku aku njaluk ngapuraopo koe lungo mergo aku ra sugeh bondoomonganmu polah tingkahmu ratau ngajeni akusak kepenak e dewe awakmu gawe loro atikuopo iki garis e aku ro kowe pisahwes wegah gagas wanito sing gawe urepku bubrah
    saiki aku kudu moveonnglalekke alon-alonmugo oleh gantine kui bakal kelakon
    aku mbyen wes tau dadi bojomunanging opo kowe ninggalke awakkuopo pancen tresnamu ra cukup sijikoe lungo tego ninggalke sumpah lan janji
    aku mbyen wes tau dadi bojomunanging opo kowe ninggalke awakkuopo pancen tresnamu ra cukup sijikoe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

    • Artis Penyanyi : V

    Itulah Tadi Lirik Lagu Ninggal Janji - VIA VALLEN

    Itulah tadi Lirik Lagu Ninggal Janji - VIA VALLEN Semoga anda menyukainya. Jangan lupa selalu kunjungi blog ini untuk mencari lirik lagu lainnya.

    Anda sedang membaca Lirik Lagu Ninggal Janji - VIA VALLEN dengan alamat Url: https://blogmizzaiza.blogspot.com/2017/02/lirik-lagu-ninggal-janji-via-vallen.html

    ==[Close X]==